måndag 6 maj 2019

Hinsides brinner - Albin & Karin Alvtegen

https://www.adlibris.com/se/bok/hinsides-brinner-9789173378420
Författare: Albin & Karin Alvtegen
Utgiven: 2017 (Del 2)
Sidor: 235, Kartonnage
Genre: 9-12 år, Fantasy, Äventyr
"Det har gått ett år sedan Linus stängde Porten mellan världarna. Plötsligt får han ett meddelande som han tror kommer från Lionora: 'Jag och Hinsides behöver din hjälp! Kom så fort du kan!'
Medan Linus förbereder sig för en ny resa står Lionora inför sitt livs svåraste utmaning. Vilhelm har skapat kaos och Hinsides hotas av total förstörelse. Linus och Lionora får kämpa för sina liv för att kunna återförenas. Vem kan de egentligen lita på?"
Nu har jag äntligen läst den andra delen av serien och jag fullkomligt älskar den! Jag gillar allt med den, karaktärerna, handlingen och världarna. Det är spännande och mörkt ibland och man vet inte alltid hur det kommer att gå. Jag tycker om Linus, jag känner med honom med allt han får bära på men gör det för att han älskar sin familj. Och han är modig. Det som var intressant och roligt var att man kom både Linus och Lionora lite närmare som personer.

Det är också fina illustrationer i boken som lyfter upp berättelsen ännu mer.

Jag vågar inte skriva mycket mer för att inte råka avslöja något, utan kan bara säga att jag rekommenderar serien varmt och ser verkligen fram emot den tredje och sista delen! 

2 kommentarer:

  1. Jag är lite avundsjuk på att du har sista boken kvar :D Önskar jag hade det!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha jag vet hur det känns! :D Visst går det läsa om dem men det är inte samma sak. :)

      Radera

Tack för din kommentar! :)