fredag 3 maj 2019

Fira med en bok?


Har ni nån gång firat med en bok?

Som t.ex när en semester börjat eller om man gjort något jobbigt eller bara haft en hektisk period? Jag läser visserligen jämt och ständigt men ibland kanske jag bara vill känna att det är fredag och planerar att läsa en viss bok som jag verkligen längtat efter att läsa. Bara ha tid med den och inte måste göra något annat.

Nu i snart en månad har jag gjort och genomfört några tuffa och krävande saker (inget farligt eller dåligt) som jag verkligen har velat göra och fått vänta länge på att göra. Nu är det bara nästa vecka kvar, sen ska jag ta igen mig! Och tänkte då tillbringa den mesta av tiden med böcker jag skjutit upp med att läsa, just därför att jag vill njuta av dem. :)

Här är i alla fall två stycken jag kommer att läsa.


Hoppas ni har en riktigt fin fredag och trevlig helg!

2 kommentarer:

  1. Ja! Man kan verkligen fira med böcker :) Vare sig det är bara planera in en myshelg med massa läsande eller köpa någon man längtat efter länge :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja precis! Håller verkligen med, både att läsa eller som du säger köpa en bok som man vill unna sig att ha i bokhyllan. Vissa är på något vis självklara att ha hemma. ;)

      Radera

Tack för din kommentar! :)