fredag 26 juli 2019

Läsning i helgen


Jag hade tänkt göra en video nu till helgen men tyvärr får det bli lite uppskjutet. Jag och värme går inte ihop så sitter nu med en ordentlig värk i höfter och ben men är ändå vid gott mod. :) Min läsning påverkas ganska mycket men några sidor har jag ändå lyckats läsa! Tror jag kommer bli färdig med sagan om ringen idag så i helgen blir det att påbörja något nytt.


Robert, som driver bloggen Mina skrivna ord, var snäll och frågade om jag ville läsa en av hans böcker, Skam. Det är en kriminalhistoria som utspelar sig i en svensk 1800-talsmiljö. Såklart tackade jag ja! Det låter precis som något jag kommer gilla. Tack snälla Robert! :D

Så den blir det att börja på i första hand, sen om värken blir sådär extra jobbig och det är svårt att koncentrera sig så tänkte jag att, varför inte prova Tintin? Det ska nog bli en bra helg trots allt! :)

Vad ska ni läsa/göra i helgen?

6 kommentarer:

 1. Nämen, har jag fått en egen etikett på din blogg! Häftigt! :)

  Jag är ledig idag, men kommer bara att göra saker med minimal kroppsansträngning. Värmen alltså! Just nu sitter jag i soffan med bara kalsonger, och svetten rinner. Jag ska nog läsa i Tjechovs novellsamling. Och kanske, kanske, att jag skriver lite på uppföljaren till Skam och Synd. Roligt om det blir tre böcker, för då kan jag tala om Frykebodatrilogin :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart du ska ha en etikett. :) Det är samma status här, sitter framför fläkten och ska försöka läsa lite och göra så lite som möjligt. Har gjort lite iste också, det är gott! Åh jag visste inte att Synd är en fortsättning på Skam, va kul om det blir en trilogi! :D Kommer att börja på Skam nu ikväll. :))

   Radera
 2. Hoppas värken inte blir illa! Det är riktigt varmt här uppe också, jag tycker om värmen men vovven orkar ju inte göra så mycket i den så det blir lugna dagar :) Jag ska läsa En gentleman i Moskva i helgen! Hinner jag färdigt med den så börjar jag nog på Innan ni tog oss :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Värken har faktiskt blivit lite bättre idag! :D Förstår att Nitro inte vill göra så mycket, jag tycker jag sett många hundar som har gått och flämtat ute idag. Men va skönt att du fått lite värme också, perfekt nu när det är semester och man kan läsa mycket! :D Båda böckerna är jag nyfiken på, ska bli kul att se vad du tycker om dem sen! :) Har precis läst ut Sagan om konungens återkomst och det kom allt en liten tår nu när det är slut. ;) Trevlig helg!

   Radera
 3. Svar
  1. Är ju tyvärr det, tar mycket på en psykiskt också. Men nu är det mycket bättre som tur är! :D Nu kan jag läsa som vanligt igen, yay!

   Radera

Tack för din kommentar! :)