måndag 26 augusti 2019

Pussel och böcker!

Jag älskar att pussla och jag har mina perioder då det är det jag ägnar mig åt. Plus att dem ger mig väldigt mycket lugn och ändå är man långt ifrån sysslolös när man sitter med dem! Timmarna bara flyger förbi!

Och som med böcker älskar jag vackra motiv, få se dem växa fram. Har motivet sen böcker i sig är det ju ett stort plus! :)Det här pusslet har jag suttit med i helgen, blev färdig igår. 1000 bitar. Det är vad jag kallar Ett mystiskt bibliotek! ;)Det här pusslet köpte jag tillsammans med första, men det blir nog att sitta med senare i höst.

12 kommentarer:

 1. Oj, vilka fina pussel! Hur många bitar är det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det glömde jag visst skriva, det är 1000 bitar. :)

   Radera
 2. Wow, grymt fina pussel! Aldrig varit intresserad av det tidigare, men nu känner jag mig nästan inspirerande till att börja, haha. Jag brukade koppla av med målarböcker eller broderi förut, väldigt avslappnande och skönt. Det är ett tips om man samtidigt vill lyssna på en ljudbok men ändå ha nåt i händerna att pyssla med under tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns så många fina motiv nu för tiden! :D Ja testa någon gång, du kanske gillar det! Väldigt rogivande och man behöver ju inte börja med 1000 bitar, finns många fina med 500 eller 100 bitar. Åh jag älskar att brodera! :) Sitter med en tavla just nu som kommer att ta lång tid men den blir fin. :p Målarböcker blev jag sugen på härom dagen, ska nog plocka fram dem igen. Håller med dig, det är verkligen bra tips om man vill koppla av!

   Radera
  2. Åh, vad broderar du för tavla just nu? Jag får idéer hela tiden, men jag har svårt att få ut dem på duken... Blir bara slarvigt och fult, haha. Jag har inte lärt mig korsstygn än heller >.<

   Ja, men ska nog hålla utkik efter pussel och se om jag hittar nåt som faller mig i smaken.

   Radera
  3. Hoppas du hittar nåt fint pussel! Ibland kan man hitta nåt på loppisar. Syr på en tavla som jag köpte en tavla för några år sedan på rea (nu är den väldigt dyr) och det är ett jättefint vintermotiv. Det är korsstygn, det är det enda jag kan sy.

   Här är den!
   https://www.margaretha.se/produkt/gidn/422162?nosto=searchpage-nosto-1

   Samma här, jag får idéer hela tiden också men måste ha ett mönster att gå efter om det ska bli nåt att ha, haha! :p

   Radera
 3. Åh så vackra! Gör du tavlor av dem sedan? Jag minns så väl de jättestora pussel mormor hade pusslat ihop och som hängde som tavlor där :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej dem få vara fram ett tag, sen plockar jag ner dem. Men det skulle vara jättefint som tavla! Dem blir tyvärr lite för stora för mina väggar annars skulle jag nog göra det. :) Fast med pusslet med katten på så följde det med en poster på motivet, så den ska jag rama in! :D Härligt att din mormor också pusslade, kan tänka mig att det var roligt att se hennes pussel. :)

   Radera
 4. Svar
  1. Det finns så många fina pussel idag, hade svårt att välja. :) Älskar motiv med böcker på!

   Radera
 5. Så sjukt fina! Varifrån är de? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är dem fina! :D De är från Boardgamer, om du klickar på bilderna kommer du direkt till pusslets sida där. :)

   Radera

Tack för din kommentar! :)