lördag 16 januari 2021

Veckans mening(ar). Vecka 2

 

Den här veckan hoppar jag på Veckans mening som hålls av Robert inne på Mina skrivna ord. Just nu läser jag en så bra bok full med härliga meningar, så jag var helt enkelt tvungen att välja flera! :D

"Ursprungligen hade enbart tvättäkta idioter inkluderats, det vill säga byfånar och aktiemäklare."

"Mot blodsugare krävs starkare skydd. Vampyrer, myggor och skatteindrivare är de svåraste som finns att värja sig ifrån."

"Hon hade med excellens gått igenom den högre prinsessutbildningen på universitet i Troglund och blivit kontraktsenligt bortrövad efter examen helt i linje med förväntningarna."

"Det fick honom att svära över att man inte ens kunde lita på brottslingar nu för tiden."

"Välutbildade bärare skulle aldrig ge sken av att trivas med arbetet. Det skulle resultera i ett kännbart underläge inför nästa löneförhandling."12 kommentarer:

 1. Men vilken omslag! :O Och meningarna var ju alla roliga. Låter som en bra bok!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan verkligen rekommendera serien! Det här är bok 2 men den första heter Konsten att rädda sitt skinn. En lättläst och knasig bok skriven med en glimt i ögat.

   Radera
 2. Svar
  1. Hela boken är skriven i den här andan, jättebra! :D

   Radera
 3. Han verkar dissa de flesta som sliter för brödfödan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja det kanske man skulle säga. :) Fast staden där är också väldigt... annorlunda, även med det vanliga yrkena. ;)

   Radera
 4. Svar
  1. Ja dem fick mig att le! :D Hela boken är full av dem. Och den första boken med.

   Radera
 5. Oj, det verkar vara en väldigt annorlunda bok! :D
  Känner inte alls till författarnamnet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här serien är riktigt uppfriskande! Prova gärna när du kan. :D Han har skrivit väldigt hyllade fantasyböcker men jag har inte läst alla än. Men som sagt, kolla gärna upp honom. :)

   Radera
 6. Kul att du hoppat på tåget. Och här fick man meningar att välja på minsann! Jag är med i Veckans mening sen rätt många veckor nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var med några veckor i höstas och innan jul tror jag, men sen sinade det med bra meningar så jag har inte varit med på sista tiden. Så jag tog visst igen det med råge den här veckan haha! ;)

   Radera

Tack för din kommentar! :)