fredag 5 juni 2020

Födelsedagspresenter! :)

I Lördags förra veckan fyllde jag år och jag fick så fina presenter! En summa pengar (som troligtvis kommer gå till böcker) och två böcker av min underbara lillebror! 
PLUS! ännu en present som jag fick av honom idag när jag var uppe hos honom på fika och lite Mario Kart 8.

Så här kommer bilder på presenterna som jag fick av honom. :)8 kommentarer:

 1. Grattis i efterskott! :D Vilka fina presenter du fick!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! :D Ja jag är så nöjd och glad över det jag fick!

   Radera
 2. Den där figuren är ju helt underbar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den häftig! Är så glad att jag fick den.

   Radera
 3. Grattis i efterskott! Vi fyller relativt nära varandra. Majbarn är ju bäst ;) Fina presenter du fick! Jag gillar "döden" eller figuren. Var finns dem att köpa? Vill också ha! haha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Visst stämmer det att Majbarn är bäst! ;D Visst är den snygg, precis min stil. Han köpte den på EMP men när jag gick in där för att hitta länken så såg jag att den redan är slutsåld. (Igen!) Men jag är säker på att den kommer in i lager igen. Här är i alla fall adressen:
   https://www.emp-shop.se/p/darkness-resides/457089.html

   Radera
  2. Udda ändå, jag är inne på EMP lite då och då (köper mest prylar där) men den här har jag aldrig sett! Tack för tipset! Och det är så underbart att få presenter som verkligen är genomtänkta och passar en! Låter ju självklart egentligen, men det är då fasen inte alla som orkar lägga manken till.

   Radera
  3. EMP har väldigt snygga saker ibland! Jag pratade med min bror och han sa att den går åt fort men den brukar komma in igen så håll utkik. :) Visst är det underbart med presenter som känns som om de är gjorda för en! :D Det är som sagt inte många som lyckas med det. Men han känner mig, brorsan. ;)

   Radera

Tack för din kommentar! :)