lördag 28 september 2019

Alla böcker som jag vill läsa i Oktober!


Oktober är snart här! :D En av mina favorittider för läsning, för då kommer nämligen lite mörkare, gotiska och läskigare böcker fram. Det hoppas jag ju på i alla fall. 

Och eftersom det är...några stycken att läsa, så kommer det att vara lugnare här på bloggen en tid framåt. (Men flera är samlingar på kortare historier så jag kommer inte att läsa alla.) Jag vill passa på att njuta så mycket som möjligt av årstiden. Men jag kommer ändå titta in hos er andra ibland. :)


8 kommentarer:

 1. Så många intressanta och spännande böcker! Du ser ut att få en bra läsmånad :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas på det! :D Vissa av böckerna har jag sparat och längtat efter att läsa nu i Oktober. :p

   Radera
 2. Oj, det var många böcker! Men ska bli kul att läsa dina recensioner. Behöver tips på lite mer skräckisar, så ser fram emot det :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det blev visst en hel del! Men vi får se hur många det egentligen blir i slutändan haha! Funderar på, om de blir många, att göra små minirecensioner igen. Just nu har jag börjat på Hemmet av Strandberg. :)

   Radera
  2. Jo, det var ju ett par stycken men tycker absolut du kan köra på minirecensioner igen. Jag tyckte det var riktigt smart och smidigt faktiskt. Man orkade läsa mer. Tyvärr blir ju recensioner många gånger rätt långa. I alla fall för min del, haha. Ibland i alla fall.

   Radera
 3. Om jag får kommentera en helt annan sak än själva böckerna, så tycker jag att bilden högst upp i inlägget är jättesöt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får kommentera om vad du vill! :D Visst är den söt! Det är alltid roligt att titta efter sådana bilder på nätet.

   Radera
 4. Så många bra tips!!

  Jag älskade Hemsökelsen på Hill House, inte den mest skrämmande berättelsen men språket och dialogerna, aaah!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! :)