onsdag 31 mars 2021

Omslagsonsdag v. 13 - Böcker som blivit film/tv-serie osv

 

Den här veckan är temat inne hos Boklysten Böcker som blivit film/tv-serie. En härlig utmaning! När det kommer till filmer och serier nu för tiden hänger jag inte alltid med riktigt. Jag brukar hålla mig till böckerna istället. 😉 Men jag hittade fler böcker än vad jag vågade hoppas på! 

10 kommentarer:

 1. Exorcisten har jag inte läst, men såg filmen när den kom på 1970-talet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har faktiskt aldrig sett filmen men fick nyligen tag på boken, så den ska jag läsa. :)

   Radera
 2. Det var många fina omslag. Jag tror att jag gillar Mitt liv på Rose Red extra mycket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev visst en del mörkare omslag (och filmer) på listan. ;) Mitt liv på Rose Red var en... intressant läsning. Men bra!

   Radera
 3. Jag är också dålig på att hänga med när det gäller filmer och serier nu för tiden, det finns ju så många böcker jag vill hinna läsa :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner precis likadant! :D Visst kan jag bli nyfiken på vissa filmer ibland men det slutar alltid med att jag plockar upp en bok istället. ;)

   Radera
 4. De flesta av böckerna har jag sett som film/serier men inte läst, haha. Går snabbare att se filmer/serier (om alla avsnitt finns ute) än läsa alla böcker :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt! Hoppas de du sett var bra. :) Ja där har du visserligen en poäng! Det går ju i regel mycket fortare. Och vissa filmer är jag ändå väldigt nyfiken på. ;)

   Radera
 5. Alla hittade så jättemånga! Jag tittar så sällan på film att det var5 nog därför jag missade många

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tittar heller inte mycket på film. Har ingen TV ens en gång ;) Att jag känner till många filmer beror på en filmälskande lillebror! Får många tips av honom. :)

   Radera

Tack för din kommentar! :)