lördag 20 mars 2021

Nytt i bokhyllan (Bokrean 2021)

 

Att fynda böcker är bland det bästa som finns och jag är så tacksam att jag hittade en hel del även den här bokrean. Det är från blandade ställen på nätet som jag handlat från då jag tyvärr inte har någon fysisk bokhandel att besöka. Men det gick ju bra ändå. :)

Vad tror ni? Är det bra lässtunder som väntar? 😊

12 kommentarer:

 1. James Oswalds serie har jag läst. Gillade nog första boken mest och kanske tredje också, men de är bra allihop.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter väldigt lovande! :) Ska försöka att plocka upp den första snart. Blev så himla glad att dem fanns med på rean, 35:-/st var ett härligt fynd.

   Radera
 2. Ha ha, inte bara jag som shoppat loss alldeles väldigt :)
  Steven Hawking har jag just sparat ner på Storytel. Gräns har jag sett som film. Jag tyckte jättemycket om den. De förlorade orden har jag, fast på engelska. Den är väldigt fin. Vargbröder har jag bara läst första delen av och av Nevermoor har jag första delen i hyllan. Kirke har jag på min TBR, men det vete sjutton om jag hinner med den. Annars var det det mesta okänt för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att höra att jag inte är den enda! ;) Jag visste faktiskt inte att Gräns finns som film, den vill jag se efter att ha läst boken. Visst är De förlorade orden vacker! Har inte börjat Vargbröder-serien än men nu när jag har de två första delarna ska jag äntligen göra det. Om du inte hinner med Kirke i Mars så kanske i April? Hoppas du fick några tips av de övriga böckerna! :D

   Radera
 3. Oj så många böcker du köpt! Då behöver du inte sakna böcker att läsa på länge. Den enda av de böckerna som jag har läst är Nattavaara. Jag hade lite blandade känslor kring den, men den är första delen i en trilogi, så det ska bli intressant att se hur historien utvecklas. Men var den verkligen med på rean? Jag fick den som recensionsex i december 2020.

  Stephen Hawkings bok kan säkert vara jätteintressant.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte behövt sakna böcker att läsa på flera år! :D Men jag har redan börjat beta av dem så smått. Nattavaara fanns på rea hos Adlibris. Inte den mest sänkta kanske men lite billigare var den. Det är en trilogi jag verkligen ser fram emot. Stephen Hawkings bok har jag sneglat på länge så nu slog jag till!

   Radera
 4. Tror du har väldigt många bra lässtunder framför dig :D. Nattavaara och Staden bland annat har jag läst och tyckt väldigt mycket om :). Jag blir fortfarande frestad av rean varje dag jag jobbar så får se om det dyker upp nå mer här hemma eller om jag lyckas hålla mig :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter ju jättebra! :D Staden och Nattavaara är två böcker som kommer att läsas snart och inte stå och damma i hyllan. Haha jag förstår det! Vet inte hur jag skulle klara av att gå runt bland bokrean varje dag utan att ruinera mig. ;)

   Radera
 5. Oj, vilken hög med fynd! Såg en del som jag läst och tyckte om, bland annat Kirke och Pestens år. Blir spännande att se vad du tycker om dem :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. I år kändes det som det blev några fina fynd! :) Pestens år är tack vare din blogg som jag upptäckte boken. Den låter verkligen intressant! Hoppas du också gjort några fynd. ;)

   Radera
 6. Svar
  1. Det blev visst en del böcker den här rean också! :p Men svårt när man vill läsa alla på samma gång. ;)

   Radera

Tack för din kommentar! :)