fredag 2 april 2021

Alla böcker jag läst i Mars

 

Mars månad var en väldigt bra läsmånad för mig. Jag kanske inte läste så många fler böcker men dem var däremot lite tjockare än månaden innan. Och inga dåliga böcker heller faktiskt. Så nu håller jag tummarna för att den här månaden också kommer bli fylld av härlig läsning och bra böcker! Jag har ingen specifik bokhög för April just nu utan jag plockar upp det jag känner för helt enkelt. 😊 

Här är alla böcker jag har läst.
Antal böcker: 8 st
Antal sidor: 2555 st

Månadens bästa: Alcatraz vs the evil Librarians, Shadowblack och Amelia Fang and the Unicorn Lords
Månadens sämsta: Ingen! Alla var bra.
Månadens överraskning: Alcatraz vs the evil Librarians

Påbörjade serier: 1 st
Fortsatta serier: 3 st
Avslutade serier: 1 st

Hur har Mars varit för er? En okej månad hoppas jag? 💖😄

4 kommentarer:

 1. Åh! Vad tyckte du om Shadowblack förutom att den var bra uppenbarligen? De andra böckerna känner jag faktiskt inte igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskade Shadowblack! :D Tyckte den var lite lugnare än den första men det gjorde inte så mycket. Jag tycker verkligen om Kellen, Ferius och Reichis såklart! Den filuren fick mig att skratta till flera gånger! Nu har jag hela serien och ska plocka upp den tredje boken i maj. Är så glad att du tipsade om serien! <3

   Radera
 2. Jag hade en väldigt bra läsmånad blev totalt 8 böcker tror jag och det brukar jag aldrig klara blir annars, 2 ljudböcker och 2 fysiska böcker på en månad. Men mars var riktigt bra. Är själv en bokbloggare :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter som en fantastisk läsmånad tycker jag! :D Hoppas det blev några riktiga bra böcker också. Själv har jag aldrig testat ljudböcker men jag ska nog våga mig på det nu i april tänkte jag. Åh så spännande! Jag ska genast in och kika på din blogg!

   Radera

Tack för din kommentar! :)