lördag 24 oktober 2020

Vad jag lyssnar på just nu i biblioteket

 

När jag vill slappna av och ha det lite extra mysigt så brukar jag bara gå runt i mitt bibliotek och fixa lite med böckerna. Tar med mig en kopp te eller varm choklad, sätter på lite klassisk musik och sen är kvällen räddad. ;) Just nu lyssnar jag på den här låten som jag hittade på Youtube.

Hoppas ni har en mysig kväll!👻


8 kommentarer:

 1. Åh, det lät riktigt mysigt att skrota runt i sitt bibliotek och pilla. Klassisk musik är också min "go to"-grej men även liknande ditt youtubeklipp. Bara lugn och fin musik, typ folkmusik med kopplingar till naturen (Wardruna t.ex.). Tänk vad tråkigt allt hade varit utan musik!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är väldigt mysigt och avkopplande. :) Och jag håller med, livet skulle vara så mycket tråkigare utan musik! Själv har jag nästan alltid varit beroende av musik.
   Wardruna tror jag inte att jag har hört talas om tidigare, ska definitivt kolla upp dem. Tips på musik är alltid välkommet! :D

   Radera
  2. Åh vad kul att du vill pröva Wardruna. Kan tipsa om "Helvegen", det är min absoluta favoritlåt med dem. Jag är också väldigt glad i musik, även om jag lyssnar lite mindre på det idag jämfört med förut. Skulle dock inte klara mig utan det helt!

   Radera
  3. Jag lyssnar heller inte lika mycket på musik längre, men när jag går promenad åker lurarna in, Har så svårt för trafik ljud.
   Nu har jag precis lyssnat på Helvegen och jag tyckte om den! :D Det är så himla bra att det finns dem som älskar och gör sån musik. Ska definitivt lyssna på fler låtar av dem! Tack för tipset! :)

   Radera
 2. Om den hade varit ledmotiv i en film så tror jag att det hade varit en rysare. Jag tycker den var lite ruggig.

  Men jag gillar idén om att greja i biblioteket med en kopp te eller annat. Det låter mysigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tänk vad det kan vara olika. Just nu sitter mamma och jag och myser till låten. ;)
   Det är underbart att bara vara i sitt bibliotek.

   Radera
 3. Vilken härlig låt! :) Jag ser fram emot att få börja pyssla och plocka upp böckerna när vi skaffat nya bokhyllor till nya lägenheten :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den fin! Ja det förstår jag! :D Är så glad för din skull, hoppas du får det riktigt mysigt när du gör iordning dina bokhyllor. :D

   Radera

Tack för din kommentar! :)