fredag 2 oktober 2020

Böcker jag vill läsa i Oktober

 

Äntligen Oktober! Början på mina tre favoritmånader på året! :D Och det gäller när det kommer till läsningen också. Jag har en hög jag väldigt gärna vill läsa men om jag hinner med dem är ju en annan fråga. Men det gör inget ifall jag inte gör det, vill bara njuta av böckerna och sitta och mysa med en bok.

8 kommentarer:

 1. The Binding är jag väldigt nyfiken på! Den har jag hört en del bra om :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också hört mycket bra om den, tror att den kommer ge härliga lässtunder! Skulle ha läst den i September men hann inte. Men den ska läsas! :D

   Radera
 2. En Agatha Christie också! Det kan aldrig bli fel!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej eller hur! :D Och just den passar ju perfekt.

   Radera
 3. Ja, snälla läs "The Near Witch"! Haha. Älskade den. Fast nu vill jag ju inte höja dina förväntningar för mycket :P "The Night Gardener" och "The Wicked Deep" verkar spännande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den vill jag verkligen läsa för jag har hört så mycket gott om den! :D Haha det är lugnt, jag går in i den med öppna ögon. ;) Även om jag känner på mig att jag kommer tycka om den. De andra är jag också superpepp på att läsa, speciellt The Night Gardener!

   Radera
 4. Vilka härliga titlar! :) "The Wicked Deep" är jag nyfiken på och "Den ihåliga vålnaden" likaså. Gillade verkligen "Den skrikande trappan", men blev lite paff när jag skulle beställa hem andra boken. Resten av serien fanns nämligen inte i pocket, vilket jag har första delen i :((

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst var "Den skrikande trappan" bra! Jag blev positivt överraskad av den. Men tråkigt att dem inte finns i pocket! Lite lustigt tycker jag. Men hoppas ändå att du tycker om den andra boken också ifall du läser den! :)

   Radera

Tack för din kommentar! :)