tisdag 31 december 2019

De bästa läsupplevelserna 2019!

Det har varit ett riktigt bra läsår för mig då jag läste 126 böcker och det fanns många bra böcker! Det var svårt att få ner dem till 20 stycken faktiskt. Men här kommer dem, utan inbördes ordning. (Jag vet att listan har 21 böcker men jag räknar serien Raseri och Törst som en!)


En studie i rött - Arthur Conan Doyle
Skriet från vildmarken - Jack London

12 kommentarer:

 1. Vill läsa flera på din lista! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skriet från vildmarken och Jag överlevde Titanic tror jag du skulle gilla! :D Och alla andra med förresten. :P

   Radera
 2. Svar
  1. Jag läser i stort sett allt. ;) Detsamma till dig!

   Radera
 3. Många bra tips och 126 böcker var riktigt bra! Jag skulle bli väldigt förvånad om jag ens nådde upp till 100... Men jag har inte sammanställt nåt än så kan bli spännande.

  Gott nytt år på dig (igen, haha). Hoppas 2020 blir ett ännu bättre läsår :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde inte att jag hade nåt 100 i år men det gick visst bättre än väntat! :D Ja nästa år hoppas jag det blir minst lika många böcker, haha! :P

   Kommer du räkna dina böcker? Hur många du har läst på ett år?

   Gott nytt år (till dig också igen! ;) Hoppas du också får ett fantastiskt bra läsår! :D

   Radera
  2. Helt galet mycket! 100 böcker/år känns som ett bra mål att ha, men vette tusan om jag nånsin kommer upp i det, haha. Förra året läste jag 76 böcker (tror jag det var) så jag hoppas att jag är över det i alla fall. Jag tänkte sammanställa i helgen eller nästa vecka, så får se vad det hela landar på.

   Hoppas att du hade ett bra nyår! :D

   Radera
  3. Jag försöker att inte ta för hårt på antalet böcker, det kan lätt bli stressigt då. Men det är ändå spännande när det är dags att räkna! :D 76 böcker är jäkligt bra! Ska bli roligt att se hur ditt läsår var (om du väljer att dela det vill säga).

   Tack, jag hade ett bra nyår! :D

   Radera
 4. 126 böcker är jättemycket tycker jag. Själv läste jag 48 böcker under 2019. Men jag borde kanske minska på surfandet på datorn och läsa böcker istället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig är datorn också den största boven när jag egentligen behöver göra annat. Men 48 böcker är inte alls illa! Och vill man göra saker vid datorn så ska man göra det tycker jag. ;) Bara man själv trivs med det man gör. :)

   Radera
 5. Världarnas krig ska jag läsa i år har jag tänkt. Ser fram emot den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den blev en trevlig överraskning för mig. :) Jag hade väntat mig att jag skulle tycka den var tråkig men den var väldigt intressant att läsa. Med tanke på att det var ett tag sedan den skrevs kan jag verkligen tänka mig uppståndelsen som blev när den kom ut. Hoppas du tycker om den. :D

   Radera

Tack för din kommentar! :)