tisdag 24 december 2019

God Jul!


God Jul till er alla!

Har ni önskat er några böcker? Eller kanske ger ni själv bort en bok?
Hoppas ni har en riktigt fin Jul, vare sig ni är själva eller med andra!


Själv har jag önskat mig ett hårt paket. Nu återstår att se om jag varit tillräckligt snäll i år!

14 kommentarer:

 1. riktigt god bokjul, har gett bort några böcker ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma! <3 Det är roligt att både få och ge bort böcker. :)

   Radera
 2. Jag har både gett bort och fått böcker :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter ju som en perfekt julafton! :D Det är likadant med mig, har gett bort böcker och fått en själv.

   Radera
 3. Jag har givit mig själv fyra böcker i julklapp :) Har man ingen som köper åt sig, så får man lösa det på bästa sätt på egen hand. Jag gav tre av böckerna till ungarna så att de fick slå in dem åt mig, och höll på att fnissa ihjäl mig (i smyg, bortvänd) när jag såg hur de kämpade med papper och snören. Jag trodde att paketinslagning är något man liksom kan av sig själv. Så är uppenbarligen inte fallet - inte för mina ungar i alla fall. Alla tre paketen såg tämligen erbarmliga ut. Ja, alla tre barnen har förstås fått böcker av mig också.
  God jul och god fortsättning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Ibland får man fixa klapparna själv, det brukar bli bäst så. ;) Om jag ska önska mig någon bok måste jag vara väldigt exakt i min beskrivning eftersom min familj inte läser så mycket böcker. Och så vågar de inte bara köpa någon bok ifall jag redan har den. :P Det måste ändå ha varit väldigt charmiga och unika paket (utseendemässigt) du fått av barnen! Kan tänka mig att det var roligt att tjuvkika på dem! :D Roligt att dem också fick böcker. Hoppas ni får fina lässtunder framöver med era julklappar.

   God fortsättning till dig med!

   Radera
 4. god fortsättning på julen! jag gav bort böcker och jag fick Anna - Karin Palms bok om Selma Lagerlöf och en helt oväntad och okänd detbut, Gå med mig av Behrang Behdjou!. hoppas att du fick några hårda klappar också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma! :) Anna-Karins bok vill jag läsa någon gång. Har länge varit fascinerad av Selma som person. Jag gav också bort böcker och jag fick Harry Potter och den flammande bägaren, den illustrerade versionen. Blev så glad för den! :)
   Hoppas du får härliga lässtunder nu i jul och nyår. :D

   Radera
 5. Hoppas du fick det hårda paketet du önskade dig! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det fick jag! :D Den fjärde, illustrerade Harry Potter-boken! Fick den av lillebror. :)

   Radera
  2. Tänk att du har en så snäll vovve! :P

   Radera
 6. Eftersom det är juldagen nu, så får jag väl istället önska dig ett gott nytt år! Haha. Fick du några härliga böcker i julklapp?

  Vi valde att inte köpa några klappar till varandra i år, då vi köpt så mycket nytt och jag har så mycket att läsa som det är. Nån måtta på det får det väl vara :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha får önska gott nytt år och god fortsättning till dig också! :P Jag fick den bok som jag hade önskat mig av lillebrorsan. Den fjärde illustrerade Harry Potter-boken. Mycket glad för det! :)

   Det tycker jag låter mycket klokt. Det kan vara roligare att köpa nåt litet till varandra när som helst istället. Hoppas du får sköna lässtunder nu under jul och nyår! :)

   Radera

Tack för din kommentar! :)