lördag 3 april 2021

Glad Påsk till er!

 

Glad Påsk! 💖

Hoppas ni alla får en fin påsk, hur ni än firar den eller inte alls. Själv ska jag äta lite påskmat med familjen och sen ska jag försöka tillbringa så mycket tid jag bara kan i läsfåtöljen! Ska ni läsa något spännande i helgen? Eller kanske ta en liten paus från böckerna? 😅

6 kommentarer:

 1. Glad påsk! :D Jag ska läsa färdigt "Var inte rädd för mörkret" idag tänkte jag och sen börja på Resebyrån Främmande Världar :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glad Påsk! <3 Å det låter härligt! Alltid tillfredsställande när man avslutar en bok. Ska bli spännande att läsa din recension om den sen. :) Främmande världar har jag också fast på engelska och den verkar väldigt mysig. :p Hoppas du får en fortsatt trevlig helg!

   Radera
 2. läst Shuggie Bain, starkt, tyckte mycket om boken, promenerat i solen, ätit, lekt med barnbarn, glad påsk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den boken blev jag nyfiken på. Var tvungen att kolla upp den för hade hört om den innan. Så tack för tipset! :) Det låter som en riktigt härlig dag. :D Glad Påsk till dig med!

   Radera
 3. Glas påsk till dig med! Jag läser "A fool's hope" <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma! Hoppas du hade en mysig helg! :D Visst är A fool's hope fortsättningen på We are the dead? Det ska bli spännande att se vad du tyckte om den sen!

   Radera

Tack för din kommentar! :)