fredag 5 februari 2021

Alla böcker jag har läst i Januari 2021

 

Januari var ingen jättebra läsmånad för mig. Eller så har det inte känts som i alla fall. Har haft stora sömnproblem och fått den dagliga rutinen helt söndertrasad. Men nu tror jag det värsta har lagt sig och det är lite bättre nu. 😌
Så när jag plockade ihop Januaris böcker blev jag faktiskt glatt överraskad över att det blev en liten hög ändå! Är också lite stolt över mig själv att jag läste en biografi och plockade upp en äldre deckare. (Bedrägligt uppsåt av George Harmon Coxe.)

Bästa böckerna: Haha alla! Jag tyckte väldigt mycket om allihop så det är svårt att välja någon. 
Antal sidor lästa: 1886 st.

Här kommer lite bättre bilder på böckerna.

Hur har Januari varit för er? Några bra läsupplevelser? 😀

6 kommentarer:

 1. Hoppas februari blir en bättre månad för dig med sömn och allt! <3 Min läsning i januari gick bra, min wrap up har kommit upp på bloggen där jag pratar lite mer om alla böcker :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! <3 Det börjar bli lite bättre nu. Härligt att du hade en fin läsmånad! Jag tänkte precis kila över till dig och titta på videon. :)

   Radera
 2. Känner igen mig i det här med sömnproblem. Var lika för mig i början av januari. Blev inte världens bästa läsmånad heller. Orkade inte läsa lika mycket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas det går bättre för dig att sova nu. Allt annat blir ju lidande i brist på sömn. Vi får hålla tummarna för en bättre läsmånad i februari istället. :)

   Radera
 3. Ändå en rätt bra läsmånad enligt mig, det där är ungefär vad jag brukar läsa, haha. Kul också att alla var bra! Skönt med såna månader.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är inte ofta en får en månad med bara bra böcker! Hoppas det håller i sig den här månaden också.

   Radera

Tack för din kommentar! :)