måndag 2 november 2020

Alla böcker jag har läst i September/Oktober

 

Det blev i alla fall en hög och jag känner mig väldigt nöjd med den. :) Jag lägger in bilder på alla böckerna längre ner i inlägget ifall det är lite svårt att se ovan.

De bästa: Printer's Devil Court, Amelia Fang, Gömställen, Hex, Den ihåliga vålnadenPumpkinheads.

De sämre: Sleepy Hollow och The Wise and the Wicked.

Har ni haft en bra läsmånad? :)

8 kommentarer:

 1. Det var många böcker. Och skrämmande tror jag 😉 Jag har läst en hel del men inte gjort en sån här sammanställning. Det skulle jag kanske göra 🤔

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr var det ingen som var direkt läskig. :( Men en del kommer nog att hamna på topplistan över årets bästa böcker. :) Ja gör gärna det! Om du känner för det förstås.

   Radera
 2. Vilken fin hög! Gömställen läste jag också och jag är så sugen på att läsa Amelia Fang :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskade Gömställen, ska bli kul att läsa Spökröster snart. :) Kan verkligen rekommendera Amelia Fang, den var så härlig på något sätt! Har bara läst den första boen och nu känner jag ett stort behov av att skaffa hela serien haha!

   Radera
 3. Oj, det var en rejäl hög! Många som ser intressanta ut, bland annat Biotika och A Far Away Magic. Vad tyckte du om dem? Det var kanske sådär, eftersom de varken var bland de bästa eller sämsta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Biotika är en ganska kort bok. Den var inte läskig utan mer... äcklig. Den var inte dålig, helt okej och lättläst. A Far Away Magic tyckte jag om. Speciellt den mer "magiska" biten om man kan säga så haha. Kändes ibland att det blev lite upprepningar men annars helt okej den också. Vet inte om det jag skriver hjälper så mycket men tycker du att någon av dem låter intressant så prova dem gärna. :) Vill du att jag ska berätta ännu mer om dem så hojta bara till!

   Radera

Tack för din kommentar! :)