fredag 13 november 2020

Nya böcker! :)


Under hösten har det hittat hem lite nya böcker till mina hyllor så jag tänkte visa dem lite snabbt. Det är böcker för både vuxna och yngre läsare. Jag börjar med dem för Vuxna/Unga vuxna.

Böcker för 9-12 år

Har ni gjort något fynd till era bokhyllor i höst?

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. När det kommer till middle grade så brukar jag älska deras omslag! :P

   Radera
 2. Oj oj, det var väldigt mycket där som såg spännande ut! Kan inte ens nämna alla för det hade blivit för mycket, haha. Du verkar ha hittat en riktig guldgruva där :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du tyckte det! :D Det är det som jag älskar mest med bokbloggar, att få tips och kunna ge några själv. Och ja det känns faktiskt som ett riktigt bra köp. En julklapp till mig själv hihi.. ;)

   Radera
 3. The Woman in Black tyckte jag om! :) Perfekt för en mörk vinterkväll :D.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det håller jag med om! :D Kan tänka mig att läsa om den snart. ;)

   Radera
 4. The Woman in White har jag i hyllan, fast på svenska. The Poppy War vill jag minnas att jag har i Storytel-hyllan; i alla fall har jag kollat in den tidigare. The Woman in Black har jag i Storytel-hyllan sedan länge, men jag är ju så förbaskades räddhågsen att jag inte har vågat mig på den. Alla de andra är helt nya för mig. Får kolla in dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh har du den på svenska! :D Jag har försökt länge att hitta ett svenskt exemplar men misslyckats. Så jag kunde inte hålla mig längre utan skaffade den på engelska. Ett tips är att läsa The Woman in Black på sommaren, när det är ljust och det aldrig blir mörkt. Eller helt enkelt lägga undan den om den inte är bra. Försöker vara duktigare på att göra så själv med böcker som inte faller mig i smaken. Hoppas du hittade något intressant bland de andra! :)

   Radera

Tack för din kommentar! :)