tisdag 1 september 2020

Böcker jag har läst i Augusti

Här kommer en bild på de böcker som jag har läst i Augusti. 

Nu är det inte så många böcker som man tror när man tittar på bilden för Garrett, P.I. innehåller de tre första böckerna i serien och jag har bara läst den första. Hex Life är en novellsamling och jag har inte läst alla novellerna än, bara några stycken.

I Augusti gick läsandet sådär. Det var väldigt svårt att läsa och koncentrera sig några längre stunder på grund av att det var så varmt. Men nu när det äntligen är svalare så går det mycket lättare att läsa, vilket är skönt. :)

Mina absoluta favoriter från den här månaden är: The Silent Companions, Första hösten: Röd skymning och Mumiens Gåta.

Hur har Augusti varit för er? Har ni läst något spännande? :)

8 kommentarer:

 1. Det var ingen dålig hög.

  Jodå, jag har läst fem böcker tror jag. Den långa flykten var jättefin. Har du inte läst den, så gör det. Så har jag läst De sju morden på Evelyn Hardcastle. Stundtals svår att hänga med i, men faktiskt riktigt bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den långa flykten ska jag definitivt lägga på minnet. Ska kolla upp den med en gång. :) Jag har hört mycket gott om Evelyn Hardcastle så den ska jag också läsa någon gång. Låter som du har haft en fin läsmånad! :D

   Radera
 2. Åh vad kul att du läste The Silent Companions och tyckte om den! :D Jag har haft en bra läsmånad trots att jag valde att inte avsluta två böcker, min wrap up kommer på fredag tänkte jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh jag älskade verkligen The Silent Companions! Den kommer garanterat hamna på listan över årets bästa böcker. :) Är så glad att du påminde mig om den. Jag ska definitivt kolla på din wrap up video på fredag! :D Alltid trist med böcker som man inte fastnar för men det är också skönt att ta beslutet att lägga undan dem.

   Radera
 3. Vad tyckte du om Warlock Holmes? De är lite fjantiga men mysiga på nåt sätt.
  Tycker ändå det lät som en bra läsmånad! Men ja, det har varit hemskt varmt vissa dagar. Ser fram emot hösten nu :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte jättemycket om Warlock Holmes!! :D Jag älskade humorn i den. Vet inte vad det säger om min humor dock, hehe.. ;) De kortare berättelserna tyckte jag bäst om. Kanske beror det på att jag har läst En studie i rött innan och visste i stort sett hur det skulle sluta. Men jag har redan de nästa tre böckerna och dem ser jag mycket fram emot att läsa!

   Ja visst är det skönt nu när hösten och vintern är på väg! :D

   Radera
  2. Vad kul! Blir så glad över det, haha. Tycker Warlock är en sån skön person, just för att han är så dryg ibland, haha. Jag tycker din humor låter helt rätt! :D

   Radera
  3. Skönt att jag inte är ensam med min humor haha! :D Visst är Warlock störtskön som person! Ser redan fram emot att läsa nästa bok, det blev ett så spännande slut i den första. :)

   Radera

Tack för din kommentar! :)