lördag 5 september 2020

Böcker jag vill läsa i September

Här kommer några böcker som jag vill läsa i September. Men det kan ändras eftersom jag läser sånt jag har lust för just då. Men blir dem inte lästa i September så blir dem det i Oktober istället. Ska bli spännande att se hur det gick sen när månaden är slut. :)

10 kommentarer:

 1. Oh om du läser Hex och The Saturday Night Ghost Club berätta gärna hur de är :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska jag göra, jag lovar!! :) Hex ska jag faktiskt börja på nu ikväll, ser väldigt mycket fram emot att läsa den.

   Radera
 2. Många bra böcker! Men du MÅSTE läsa the Binding! Du bara måste, haha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag lovar högtidligt att läsa The Binding i september, (handen på hjärtat) yes ma'am! ;D Skulle ha läst den i aug men hann inte med det. Men nu jäklar haha!

   Radera
 3. Jag är imponerad av att du läser så många böcker på engelska! Jag läser ju artiklar på nätet på engelska, så jag kanske skulle våga mig på någon bok på engelska, om inte annat för att öva på engelskan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag började läsa lite mer på engelska det här året eftersom jag märkte att de flesta böcker som jag vill läsa inte kommer på svenska. Har haft lite svårt att hitta spännande böcker på svenska den senaste tiden. Ja prova gärna! :D Först kan det vara lite ovant men sen tänker man inte så mycket på det. :)

   Radera
 4. Pumpkin Heads var så fin! Och de andra har ju såå fina omslag så jag vill läsa alla, haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pumpkin heads verkar hur mysig som helst! :D Ska läsa den snart. Fina omslag är som ögongodis, man vill som sagt läsa alla! :P Hoppas du hittade någon intressant bland dem. :)

   Radera

Tack för din kommentar! :)