lördag 26 december 2020

Böcker jag vill plocka upp i mellandagarna (+ 2 julklappar!)

 

Hoppas ni alla har haft en fin jul, hur den än sett ut. Här har det varit mys med familjen med lite mat och julklappar. Och nu nalkas bland de skönaste dagarna på året, mellandagarna! Jag har kommit att uppskatta veckan mellan jul och nyår då jag vill att allt ska vara stilla och lugnt. Perfekt tid för mysig läsning med en filt, kopp te och tända ljus. Eftersom jag har väldigt svårt för nyår så har veckan innan blivit väldigt viktig för mig. 

Så här kommer några förlag som jag har lagt fram till mig själv att läsa i mellandagarna.

Och så vill jag visa de två böcker som jag fick av min käre bror i julklapp!

Har ni fått några böcker i julklapp? :)

8 kommentarer:

 1. Oj, du har en del framför dig att läsa! Såg ut som mysiga böcker :D
  Härligt med en bra jul också. Jag är en sån där grinch, antijul, haha. Men jag säger aldrig nej till ledighet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har börjat på Greenglas House och den är väldigt bra än så länge! :D Man behöver verkligen inte tycka om eller fira julen. Det gör man precis som man vill! Kan faktiskt förstå varför man inte tycker om den. Jag t.ex. har svårt för midsommarafton. Men som du säger, ledighet är alltid fint!

   Radera
 2. Jag har heller aldrig varit mycket för nyår. Min gamla vovve var livrädd för raketerna så jag spenderade alla hans nyår inne i badrummet där vi lyssnade på musik för att han inte skulle höra allt utanför. Även efter han gick bort har jag bara varit hemma och tagit det lugnt nyår, det är inte som någon speciell dag egentligen. Jag och sambon kanske äter lite gott i år men annars blir det nog bara en vanlig, mysig hemmakväll :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stackars hund... Men vad fint att du gjorde så gott du kunde för att hjälpa honom. Jag brukar alltid tänka på alla djur när det är dags för fyrverkerier. Här blir det också mer av en myskväll. :) Tycker också att det känns bäst när man tar det som en vanlig dag. :D

   Radera
 3. En Bigglesbok minsann! Vad kul! Den får väl räknas till klassikerna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska precis börja läsa på den ikväll! :D Den tycker jag definitivt ska räknas som klassiker. Dem håller fortfarande! ;)

   Radera

Tack för din kommentar! :)