lördag 15 augusti 2020

Veckans mening v. 33


Lite sent men jag hänger på Veckans mening den här veckan som hålls av Robert. Min mening kommer från In the Magician's House - D M Potter. En väldigt underhållande bok eftersom man får göra val i berättelsen och det är spännande att få se vad som händer och hur handlingen utvecklar sig. Plus att den innehåller en hel del fantasi. 

"You know for a fact the Magician sends a pair of enchanted squirrels through there every second Wednesday, so he doesn't need a sweep."


8 kommentarer:

 1. Åh får man göra egna val som påverkar hur berättelsen utvecklar sig? :D Vilken rolig idé!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis! Boken är inte så lång men man kan ju också börja om igen och göra andra val och få en liten annorlunda berättelse. :)

   Radera
 2. Det var en rolig mening. Och så kul att få vara med och välja olika alternativ i boken. Lätt att skapa om berättelsen ligger på en sajt, men jag har aldrig hört talas om det i en fysisk bok.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev också lite förvånad när jag upptäckte den men såg nu efteråt att det finns många fler fysiska böcker i samma upplägg av författaren. Kan verkligen tänka mig att testa någon mer. :)

   Radera
 3. Som Robert ovan redan nämnt: aldrig hört talas om en bok där man själv får göra val. Försöker förstå hur det ens funkar? Men det lät jäkligt kul! Det borde ju engagera ens läsare om inte annat :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror boken är tänkt för mellanstadieåldern men den var väldigt underhållande! Man får läsa korta kapitel och slutet får du två val att välja på t.ex: Ska du välja den lilla dörren bakom rustningen eller klättra ner i det stora mörka hålet? Eller: Gömma dig i garderoben eller sängen? Efter varje val står det vilket sidonummer du ska bläddra fram till och fortsätta läsa. Och så fortsätter det till slutet. Ganska kul faktiskt! :)

   Radera
  2. Jaha, vad coolt! Låter väldigt originellt och roligt. Fast jag hade nog fått spader om jag inte hade läst ALLT ändå, haha. Man måste ju veta vad som hade hänt om man hade gjort ett annat val också :P

   Radera
  3. Jag förstår precis! Det var svårt att hålla sig under läsandets gång att inte tjuvkika på det andra valet. :P Men jag ska definitivt läsa dem andra valen också :)

   Radera

Tack för din kommentar! :)