lördag 16 maj 2020

Veckans mening v. 20


Den här helgen hänger jag på Veckans mening som hålls av Robert. Meningen kommer från, som ni kan se, Dödsdömd av Sharon Bolton. Jag har visserligen precis läst ut boken men kände att jag ville ta med den i alla fall.

"Ni har missat ett intressant avsnitt av The Big Bang Theory, när Sheldon och Howard hamnade i ett gräl om en parkeringsplats på universitetet."

Det kanske inte verkar som en speciell mening, men för mig var det en härlig överraskning som jag hajade till över. Jag tittar sällan på TV eller serier men The Big Bang Theory är en av mina absoluta favorit serier och jag minns så väl avsnittet som nunnan pratar om. (Ja, det är faktiskt nunnor som följer den i boken. Ingen spoiler!)

8 kommentarer:

 1. Ha ha, och jag som inte tittar på TV alls uppfattade att det handlade om det vetenskapliga konceptet Big Bang, och att grälet antyddes vara av dylik magnitud :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jag förstår vad du menar! :D Men det är i alla fall ett väldigt roligt och intressant gräl de har i det programmet. :D Speciellt när den ena inte ens har körkort!

   Radera
 2. En rolig mening där vi får veta att det intressanta som utspelas i en TV-serie är bråket om en parkeringsplats :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Egentligen kanske det inte låter som rolig idé men det avsnittet gjorde dem bra! :)

   Radera
 3. Jag har för mig att hon har nämnt Doctor Who i någon bok också vilket gjorde mig jätteglad :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såna överraskningar är så roliga att stöta på! I mitt fall kommer min inre nörd fram och sitter bara och ler, haha! :P

   Radera
 4. Vilken rolig mening att dyka upp sådär i en bok! Älskar också Big Bang Theory och speciellt Sheldon, den jobbiga jäkeln :'D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är sånt underbart! Ja Sheldon är ju underbart jobbig haha! Tror jag ska plocka fram någon säsong och titta igen, det var ett litet tag sen nu. :D

   Radera

Tack för din kommentar! :)