måndag 13 april 2020

Rea på nya romaner

Jag hade egentligen tänkt ta det lite lugnt ett tag med att bära hem böcker, men så såg jag att Adlibris har rea på nya romaner (99:-) och då slog jag till på dem som jag verkligen har längtat efter.

Så här är dem som jag köpte. :)
Vill ni besöka rean, klicka HÄR.10 kommentarer:

 1. Roligt med rea! (Men alla de böckerna är väl inte svenska romaner?)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! :D Kom på nu att jag uttryckte mig nog lite klumpigt. Det jag menade var 'böcker på svenska'. Ska genast ändra på det. Tur du sa till! :)

   Radera
 2. Himmel över Alaska och Institutet vill jag läsa! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Av någon anledning är det härligt att läsa böcker som utspelar sig just i Alaska! Ska bli väldigt intressant att läsa den. :)

   Radera
 3. Häxorna har jag hemma men inte läst ännu. Jag hoppas dock att den ska vara bra, för man kan ju knappt få nog av just det ämnet. De andra känner jag inte igen men de verkar intressanta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas också på att den ska vara bra. Håller med fullständigt! Jag får heller aldrig nog av just det ämnet. :D Roligt om du fick några bra tips! :) Jag är väldigt pepp på att läsa dem, speciellt de historiska romanerna.

   Radera
 4. Det är tydligen inte bara jag som fått bilder på bloggen ersatta av märkliga tecken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ledsen för sent svar, jag såg inte din kommentar förrän nu! Ja jag vet inte vad som har hänt. Jag har inte gjort något annorlunda mot vad jag brukar göra. Ska snart göra ett nytt inlägg, får se om det går bättre då.

   Radera
  2. Du har inte gjort nåt fel. Det måste ha varit Blogger som fick fullständigt spel. Jag råkade ut för samma sak med två av mina inlägg.

   Radera
  3. Ja så tror jag också att det var. Men nu verkar det funka igen. :) Hoppas det håller i sig.

   Radera

Tack för din kommentar! :)