lördag 4 april 2020

Lite mer nya böcker :)

Här kommer några mer av de nya böckerna som har flyttat in i mina hyllor under det senaste halvåret. Om ni vill läsa mer om böckerna, klicka bara på bilderna! :)10 kommentarer:

 1. Ojoj, många spännande böcker här! Jag har läst "The Silent Companions" och "Vackra kyrkor jag har besökt och...". Tyckte att den sistnämnda var bra! The silent companions var helt ok, men har sett att en del tyckte att den var obehaglig/läskig osv, så blir spännande att se vad du tycker om den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer snart upp mera böcker! :D Ja, jag har också sett att en del tyckt The Silent Companions var läskig, så det gjorde ju mig intresserad såklart! ;) Det ska bli kul att läsa den snart. Hoppas du fick några bra tips! :D

   Radera
 2. Nej men... skriver du igen?! Jag som inte ens har tittat efter. Fint att se dig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Roligt att se dig igen också! :) Ja, det blev visst att jag återvände hit. Men det kommer inte komma inlägg lika ofta som det gjorde förut, utan mer när jag känner för det. Har inte hunnit titta in hos dig men nu börjar jag komma i fas igen! :D

   Radera
 3. Men hu vilket otäckt omslag till Samlade svenska kulter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det! Det var det som gjorde mig så nyfiken på boken. Vet inte vad det säger om mig dock... ;)

   Radera
 4. Johannes Pinters bok har jag funderat på, antagligen fanns den inte på biblioteket... så var det nog! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kan det nog vara! :) Men dem kanske har någon annan bok av honom? Vet att han har varit med och skrivit flera. Ska bli spännande att läsa den, har inte läst något av honom förut. :)

   Radera
 5. Den oändliga historien är så bra! :) The Silent Companions och The Library at Mount Char har jag också olästa i hyllan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den! :D Den var en av mina absolut favoritfilmer när jag var liten. Den fick lilla Josefin att älska böcker och magi! ;) Åh så spännande att du också har de böckerna! Dem ska bli väldigt spännande att läsa.

   Radera

Tack för din kommentar! :)