söndag 9 maj 2021

Böckerna jag läste i April

 

Ett litet sent inlägg kanske, men bättre sent än aldrig! 😉 Det blev inte så många böcker men två av dem var ganska tjocka och tre var på engelska så jag känner mig väldigt nöjd ändå. 

Antal lästa böcker: 6 st
Antal sidor: 2084

Påbörjade serier: 2 st
Fortsatta serier: 1 st
Avslutade serier: 0 st

Bästa böckerna: Shadowmagic och Phantoms
Sämsta böckerna: Jurtjyrkogården 😢
Månadens överraskning: Shadowmagic!

Hoppas April månad var en fin månad för er! 😄

6 kommentarer:

 1. Såg ut som en rätt bra månad ändå! Känner inte igen någon av böckerna förutom "Jurtjyrkogården". Varför var den dålig tyckte du? Filmen är rätt ok ändå, men har inte läst boken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ledsen för sent svar! Ja det var en helt okej månad ändå. ;) Jurtjyrkogården började bra, King är bra på att skriva olika karaktärer. Men ungefär halvvägs in i boken tog det stopp på något vis. Visst hade det hänt lite saker på vägen men det mesta kändes som för mycket beskrivningar, förklaringar m.m. Väldigt mycket ord och meningar som fyllde ut sidorna så jag blev uttråkad helt enkelt. Sen när det väl händer något (på de sista sidorna) går allt helt plötsligt väldigt fort och vid det laget brydde jag mig ändå inte. :(

   Radera
 2. Jag lyckades bara läsa tre böcker, så jag är imponerad över att du läste sex.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tre böcker är inte så bara! :D Antalet böcker är ju egentligen inte viktigt, huvudsaken är att man läser och tycker om det.

   Radera
 3. Åh vad synd att Jurtjyrkogården inte var en fullträff!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med! :( Försökte övertala mig själv att den faktiskt inte var så dålig men det gick inte det heller till slut. ;)

   Radera

Tack för din kommentar! :)