fredag 29 november 2019

Mitt lilla sovrum :)

Här kommer några bilder av mitt sovrum efter att jag har gjort om där. Och ja, biblioteket har grenat ut sig där också nu och jag älskar det!! Har aldrig sovit så gott. :) Bilderna är kanske inte dem bästa men det var inte lätt att ta dem med den gamla, och enda, kameran jag har till mitt förfogande.
Den fina gamla fotpallen från 1800-talet funkar utmärkt som ställ för böcker när jag sitter på golvet med en massa kuddar och myser. 
I detta skåp som ni ser här ovanför har jag mina "antika" eller i alla fall äldre böcker. Förutom två av hyllorna längst ner där jag har serien Sagan om Isfolket. :)

Jag vill även lägga upp bilder på vardagsrummet (eller biblioteket som jag kallar det) snart.
Hoppas kameran vill hänga med då också. ;)

18 kommentarer:

 1. Jättefint! Så mysigt det ser ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! :D Det blev riktigt mysigt. Imorgon blir det att klä den pyttelilla granen därinne också. :)

   Radera
 2. wow, jag förstår verkligen att du älskar ditt nya sovrum!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trivs så bra där nu! Ett underbart rum för återhämtning och att mysa och läsa i. :) Det är knappt man vill gå upp på morgonen. ;D

   Radera
 3. Gud så mysigt! De där bokhyllorna med lysen är verkligen superfina och passar perfekt till de äldre böckerna :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade sån tur med den bokhyllan. När jag var ute på en promenad så gick jag in på loppis en sväng, och där stod den! Jag köpte den på stående fot! När jag skulle betala fick jag veta att det var 50% på möbler så 300:- kostade den bara! Den är en favorit här hemma. :D

   Radera
 4. Den där dödskallen, är det bokhyllans förre ägare? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha nej det är det inte. Tror jag... ;) Visserligen är den gjord efter en riktig skalle men jag har döpt den till Bartholomeus.

   Radera
 5. min döskalle finns på Shakespeare-hyllan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Där passar den ju perfekt! Kan tänka mig att den gör sig riktigt fin där. :)

   Radera
 6. wow så fint du har! värsta bokdrömmen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! :D Min dröm har alltid varit att leva i ett eget bibliotek och nu börjar det bli så. Det är roligt att få se det växa fram under tiden. :)

   Radera
 7. Men åh vad avis jag blir! Viket fint sovrum! :O Kan du inte komma hem till mig och möblera om det så det blir så fint? :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :D Haha det skulle vara något det! Att låta mig gå lös på andras bokhyllor och grejer. ;D Jag skulle förmodligen vara så fascinerad av alla dina fina böcker och husdjur så jag skulle inte få mycket gjort. :P Ett tips är att kolla på loppisar, både på möbler och böcker. :)

   Radera
  2. Haha, det hade inte gjort nåt om du blev lite distraherad, så länge nån inredning blev gjord ;) Skämt åsido, jag har fått tag på väldigt mycket fina möbler via köp- och säljsidor (typ mitt matbord med legontassar och lejonhuvuden som tyvärr står i förråd pga platsbrist) men bokhyllor likt dina har jag aldrig lyckats få tag på. Hade varit drömmen dock! De är verkligen jättefina.

   Radera
  3. Åh det bordet låter ju helt underbart! :D Synd att du inte får plats med det. Det är sådana möbler som jag älskar! Oftast när jag har hittat en möbel så brukar det bara ske av en slump. Som om det var meningen att jag skulle springa på dem. Vem vet, rätt vad det är så kanske du springer på några bokhyllor du också! :D

   Radera
 8. Skåpen med de gamla böckerna är underbart. ååååh :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! :)